Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

H εκδήλωση για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. (VIDEO)

Ελάτε να γίνουμε οργανωμένος λαός. Ελάτε να ενωθούμε πέρα και έξω από κομματικές, ιδεολογικές, θρησκευτικές και άλλες διαφορές για να σώσουμε τη Πατρίδα μας από το πλήρη διαμελισμό και να γίνουμε αφέντες στο τόπο μας. Ελάτε να δώσουμε πνοή σε τούτο τον ευλογημένο τόπο. Ελάτε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Υπάρχει λύση και την έχουμε καταθέσει. Αρκεί να σπάσουμε τις αλυσίδες. Αρκεί να ξεπεράσουμε το φόβο και τους ενδοιασμούς. Αρκεί να πιστέψουμε!
Εμείς στο ΕΠΑΜ έχουμε συμφωνήσει σε πέντε(5) προτάγματα: 1) Κατάργηση των Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων με ΕΕ και ΔΝΤ. 2)Μη αναγνώριση του συνόλου Δημόσιου χρέους με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ και μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ του. 3) Έξοδο από το Ευρώ και επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. 4) Τιμωρία όσων οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. 5) Σύνταξη και ψήφιση νέου Δημοκρατικού Συντάγματος.
Ελάτε και εσείς να συμμετέχετε στον αγώνα μας. Γίνετε μέλη εδώ: https://www.epamhellas.gr/welcome/index.php?option=com_rsform&Itemid=56





ΕΠΑΜ: H εκδήλωση για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα
Εκδήλωση στην Καλλιθέα πραγαμτοποίησε το ΕΠΑΜ, για τον απολογισμό της οποίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:                              
"Την έναρξη του διαλόγου με τον ελληνικό λαό, για την μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, κήρυξε χθες το Ε.ΠΑ.Μ, κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο σινεμά Καλυψώ, στην Καλλιθέα, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού Μετώπου. Ο κόσμος ξεχείλισε την αίθουσα  ενώ αμέτρητοι ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν καν να εισέλθουν σε αυτή λόγω του γεγονότος ότι ακόμη και το πεζοδρόμιο είχε πλημμυρίσει από πολίτες.
 Την ενότητα των δυνάμεων που προτάσσουν την ανατροπή του καθεστώτος προέταξαν στους χαιρετισμούς τους εκπρόσωποι κομμάτων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Δ.Καζάκης: «Δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή δύναμη όποιος αναγνωρίζει το χρέος»
«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου. Έχει αρχίσει η διαδικασία της πέψης και το θηρίο ετοιμάζεται να μας αφοδεύσει. Κάποιοι αυτό το θεωρούν επιτυχία γιατί θα βγεις αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι». Έτσι άρχισε την ομιλία ο γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης και συνέχισε: «προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή χρωστάμε δεν έχουμε δικαιώματα. Ότι δε μας αξίζει αυτός ο τόπος άρα δεν οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε».
«Λένε στον ελληνικό λαό πως επειδή χρωστά δεν έχει δικαιώματα και πολύ περισσότερο πως δεν μας αξίζει αυτό ο τόπος και άρα ορθώς δεν τον υπερασπιζόμαστε.... Μας κατατάσσουν στα αποτυχημένα κράτη, γιατί θέλουν τα μη βιώσιμα στοιχεία να τα δώσουν στους δανειστές. Δεν έχουν όμως υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον λαό ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ανατροπή» τόνισε για να συνεχίσει «Μπορούμε να απαλλαγούμε από το χρέος; Ναι μέσα από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν πρέπει να σώσεις μόνο την "πολυκατοικία" πρέπει να έχει και την κυριαρχία του οικοπέδου. Οικειοθελώς οι προδότες απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία γιατί χωρίς τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν έχουμε λόγο να συζητούμε το ο,τιδήποτε. Όσοι το πράττουν έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη του εχθρού. Αναγνώριση το χρέους σημαίνει αναγνώριση μεθοδεύσεων και μερική αθώωση όλων όσοι έβαλαν τη χώρα στο χρέος. Δε μπορεί λοιπόν σήμερα να υπάρχει φιλολαϊκή δύναμη που να αναγνωρίζει το χρέος, έστω και μερικά!»      
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Στην εκδήλωση θερμό χαιρετισμό από καρδιάς απηύθυηνε ο πρόεδρος του κινήματος «Δραχμή πέντε αστέρων» Θεόδωρος Κατσανέβας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μαζί θα προχωρήσουμε για να γκρεμίσουμε τη χούντα του ευρώ. Θέλουμε τη χώρα μας πίσω και μπορούμε να το κάνουμε. Για να την κερδίσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι να έχουμε ψηλά τις καρδιές μας και τη σημαία μας».
Το μέλος του αγγλικού κόμματος UKIP, επικεφαλής του οποίου είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ, Γιώργος Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον κινηματογράφο ΚΑΛΥΨΩ τους ζήτησε να μην χάσουν την ελπίδα τους και να παραμείνουν ενωμένοι. «Η οικονομική αποτυχία του ευρώ είναι συνδεδεμένη με την οικονομική επιτυχία για υποδούλωση της Ευρώπης. Η πορεία κατά του ευρώ πρέπει να συνεχιστεί και με πορεία κατά της Ε.Ε.. οι Ελληνες πολεμούν και μην ξεχνάτε πως εμείς στη Βρετανία ξεκινήσαμε από 0,5% και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 26%»
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή δήλωσε πως χαίρεται ιδιαίτερα που βρίσκεται ανάμεσα σε άτομα που μπορεί να έχουν διαφορές, έχουν όμως τον ίδιο στόχο σε ένα κοινό αγώνα που δεν είναι άλλος από τη ανατροπή αυτού του συστήματος. "Η πολιτκή ανατροπή έρχεται, δεν είναι μακριά. οι Ελληνες θα νικήσουν τα συμφέροντα και είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι ανάμεσά σας όλοι γιατί μαζί θα τους ανατρέψουμε. Οπως έχει πει ο Δημήτρης Καζάκης μονόδρομος είναι η ανατροπή τους"
Το μέλος του ΔΗΚΚΙ και Συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος παρουσίασε αναλυτικά σε ποια σημεία έχει γίνει παραβίαση το Συντάγματος και δήλωσε πως σε όλους αυτούς που το έπραξαν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για εσχάτη προδοσία".
(Πηγή: http://www.ertopen.com/eidiseis/item/13566-epam-h-ekdhlwsh-gia-epistrofh-sto-ethniko-nomisma#.UuEj4NJYmWu)

Δείτε τη τοποθέτηση του Δημήτρη Καζάκη εδώ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου