Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συναγωνιστή έχουμε πόλεμο!






του Λάμπρου Κατσαρού





Δεν θα σε κουράσω με προλόγους και αναλύσεις για το πώς φτάσαμε έως εδώ . Ο πόλεμος είναι:
Πολιτικός, η Δημοκρατία εξαφανίζεται πλέον και ο χειρότερος φεουδαρχισμός και καθεστώτα δουλείας επανέρχονται.
Οικονομικός, μάζες νεόπτοχων  και εξαθλιωμένων εμφανίζονται , γίνεται βίαιη αρπαγή των φυσικών πόρων αλλά και της ανθρώπινης εργασίας .  
Πολιτιστικός, η σύγχυση και η καταστροφή κάθε πολιτιστικής αξίας αυξάνεται ,οι πολιτισμοί χρησιμοποιούνται όχι για απόκτηση πνευματικού πλούτου , αλλά για διασπορά μίσους και καταστροφής των άλλων .
Οικολογικός, πατεντάρεται η φύση για να κερδίζουν οι εταιρείες απαγορεύεται η καλλιέργεια της γης ,φτιάχνονται νόμοι που αγνοούν το σπίτι του ανθρώπου , το περιβάλλον.
Ρατσιστικός, εναντίον των Ελλήνων παγκόσμια, τον πόλεμο αυτό έκτος από τους Ελλαδίτες πατριώτες τον βιώνουν και οι Έλληνες ομογενείς σε όλο τον κόσμο .
Ιδεολογικός, προσπαθούν να μας χωρίσουν σε ιδεολογικές ομάδες  ώστε να στραφούμε ο ένας ενάντια στον άλλον.
Γλωσσικός, εδώ ίσως να έχουν νικήσει , για δεκαετίες φτωχήνανε την γλώσσα μας ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε τώρα που έχουμε ανάγκη .
Πόλεμος προπαγάνδας, όσοι ανοίγετε ακόμη τα όργανα προπαγάνδας, τις τηλεοράσεις το καταλαβαίνετε .

Ο πόλεμος είναι ολοκληρωτικός
Χτυπιούνται και οι άμαχοι, κυρίως οι άμαχοι .Προσπαθούν να επικρατήσουν εξοντώνοντας παιδιά αλλά και αγέννητους Έλληνες. Συντελείται γενοκτονία.
Η δράσεις μας πρέπει να ακολουθούν τους νόμους του πολέμου .


χρειαζόμαστε
Στρατηγική, αλλά και τακτικές κινήσεις. Πρέπει να οργανωνόμαστε και να σχεδιάζουμε. Να εκτελούμε τις δράσεις μας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Να αναλύουμε τα αποτελέσματα και να βελτιωνόμαστε.
Να προστατεύουμε τους συναγωνιστές μας, Να εκτελούμε καταδρομικές επιχειρήσεις, αλλά και να υποχωρούμε με τάξη όταν χρειάζεται. Να αντιστεκόμαστε και να προλαβαίνουμε την προπαγάνδα του εχθρού. Να οργανώνουμε την δική μας προπαγάνδα . Να διαλέγουμε Εμείς το πεδίο της σύγκρουσης και να μήν αφήνουμε τον εχθρό να διαλέγει αυτός. Χρειαζόμαστε και άλλα πολλά, αλλά αυτά θα τα σκεφτείς εσύ και οι φυσικοί σου ηγέτες.
  καλόν Αγώνα συναγωνιστή .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου