Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου: Οι υποψήφιοι του ΕΠΑΜ στις Κυκλάδες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι υποψήφιοι του ΕΠΑΜ στις Κυκλάδες
Οι δανειστές και οι ντόπιοι κυβερνώντες επιδιώκουν με το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου να ακυρώσουν το περήφανο ΌΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ έχουν ήδη ψηφίσει το 3Ο Μνημόνιο και υπογράψει την παράδοση της χώρας στον υπερκρατικό μηχανισμό ESM.
Διεκδικούν την ψήφο σου για να σε κάνουν συνένοχο στο έγκλημα που διαπράττουν.  
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ !
Κάνε την έκπληξη βάζοντας το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο στη Βουλή. Είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που εδώ και τέσσερα(4) χρόνια έχει συντάξει το σχέδιο εξόδου της χώρας μας από τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις. Συνεπής στις θέσεις του από την αρχή και με οργάνωση σε όλη την Ελλάδα, έχει με σαφήνεια περιγράψει βήμα-βήμα την διαδικασία επιστροφής σε Εθνικό Κρατικό Νόμισμα και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η Μονομερής Διαγραφή του Χρέους. Ζητά Δικαιοσύνη απέναντι σε όλους όσους παρέδωσαν την χώρα μας στους δανειστές. Απευθύνεται στο σύνολο του Ελληνικού λαού και θέτει το ζήτημα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της σύνταξης νέου Δημοκρατικού Συντάγματος.  
Το Ε.Πα.Μ. συμμετέχει στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Για να αγωνιστεί στην πρώτη γραμμή στην επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας. Για να σταματήσει την εφαρμογή των Μνημονίων. Για να ευημερήσει ξανά η Ελλάδα.
Στις Κυκλάδες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΕΠΑΜ  θα είναι η Ζωγραφιά Δόγου και ο Λάμπρος Κατσαρός (http://epamthiras.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html).
ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!
Θήρα, 11 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΠΑΜ Θήρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου