Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τις τράπεζες, Δράση του πυρήνα Θήρας στα Φηρά (30/11/2015)

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση για τις τράπεζες: Δράση του πυρήνα Θήρας στα Φηρά
Η κυβέρνηση δοσίλογων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει τον έναν μνημονιακό νόμο μετά τον άλλο καθ’ υπόδειξη των ξένων κατακτητών. Διαλύει ότι έχει απομείνει από την Δημόσια Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος, τσακίζει τους αγρότες και όσους ελευθεροεπαγγελματίες έχουν απομείνει, θέλει να αφανίσει τους συνταξιούχους, κλέβει τα σπίτια των Ελλήνων και ξεπουλά όση Δημόσια περιουσία δεν κατάφεραν να ρευστοποιήσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ.
Σειρά είχε, την εβδομάδα που μας πέρασε, το χάρισμα των ιδιωτικών εγχώριων τραπεζών. Με την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση, η κυβέρνηση μαριονετών, ξεπούλησε τις τέσσερις βασικές εγχώριες τράπεζες, Εθνική-Πειραιώς-Alpha Bank-Eurobank σε ξένα και άγνωστα κερδοσκοπικά κεφάλαια. Οι ξένοι ιδιώτες αγόρασαν πάνω από το 90% των τραπεζών με μόλις 5 δις ευρώ ενώ το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή εμείς οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες, θα προσθέσουμε στα πάνω από 350 δις που έχουμε ήδη δώσει στις τράπεζες, αλλά 6 δις.
Γι αυτά και για άλλα πολλά, τα μέλη και οι φίλοι του πυρήνα Θήρας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, βγήκαμε στο δρόμο και ενημερώσαμε στις 30 Νοεμβρίου 2015, μπροστά από τις τράπεζες Εθνική και Πειραιώς στο κέντρο των Φηρών, τους πολίτες της Σαντορίνης.
Συζητήσαμε μαζί τους προτρέποντας τους να ξεπεράσουν τον φόβο τους και να αντισταθούν στην νέα κατοχή της Πατρίδας μας και μοιράσαμε ενημερωτικά φυλλάδια (δείτε εδώ και εδώ) και άλλο έντυπο υλικό που εξηγεί την πρόταση του ΕΠΑΜ για την μετάβαση σε Εθνικό Κρατικό Νόμισμα και την Διαγραφή του παράνομου Δημόσιου Χρέους.
Βίντεο από την δράση μας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Fai_-3wWD6w
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
Θήρα, 01/12/2015
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Θήρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου