Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου: Δεν κλείνουν την ΕΡΤ, τη μνήμη μας κλείνουν

Πυρήνας Θήρας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα :    Δεν κλείνουν την ΕΡΤ, τη μνήμη μας κλείνουν

            Τα νεοφιλελεύθερα λαμόγια, σαν οδοστρωτήρας ρημάζουν λαούς, ζωές, ψυχές. Με όργανο την προπαγάνδα ελέγχουν το μυαλό μας και βάζουν τους πράκτορες, χαφιέδες και ασφαλίτες τους να διαδίδουν, να τρομάζουν και να παραπληροφορούν.
            Δεν είναι μόνο οι 2.600 απολυμένοι της ΕΡΤ ούτε τα κοντά 10.000 άτομα των οικογενειών τους, που προστίθενται στο κατάλογο της εξαθλίωσης της πατρίδας μας.
            Το πλιάτσικο το έχουν ξανακάνει. Με τα μηχανήματα του Κοσκωτά στήθηκαν τα σκουπιδοκάναλα  ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο πλιάτσικο που θα γίνει αν μπουν τα ΜΑΤ ή κλείσει έστω και για λίγο το Ραδιομέγαρο. Τα καθάρματα θα καταστρέψουν, θα αρπάξουν και κάποιοι θα σβήσουν, το ανεκτίμητο σε πολιτισμό, 50 χρόνων ψηφιακό αρχείο της.
ΌΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
            Οι νεοφιλελεύθεροι αλήτες έχουν ήδη πουλήσει τον Ελληνικό δορυφόρο, τον HELLAS SAT. Μόλις κλείσει η ΕΡΤ, θα πουλήσουν ή θα χαρίσουν ή θα εγκαταλείψουν εντελώς τις περισσότερες συχνότητες, ώστε να τις αρπάξουν οι καναλάρχες τις παραπληροφόρησης.
            Το πιο σοβαρό, θα στερήσουν από τα 10 εκατομμύρια ομογενείς Έλληνες την επικοινωνία και την επαφή με την πατρίδα. Όσους μεταναστεύουν, σε μια γενιά ξεχάστε τους.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
            Και το θέμα δεν σταματά εδώ. Δεν κλείνουν μόνο την ΕΡΤ!
            Κλείνουν, συγχωνεύουν ή υποβιβάζουν 200 Δημοτικά και νηπιαγωγεία. Κλείνουν, σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Κλείνουν 13 νοσοκομεία. Κλείνουν θέατρα. Κλείνουν το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Βλέπετε, ο πολιτισμός τους ενοχλεί. Τελειώνουν 800 Δημοτικές επιχειρήσεις! Κλείνουν Δ.Ο.Υ. και όσες απομείνουν θα τις κάνουν ιδιωτικές! Βάζουν τέλος στα δημόσια λεωφορεία και στις μεταφορές. Βάζουν τέλος στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Ξεχάστε τα δημόσια νοσοκομεία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
            Ετοιμάζονται να παραχωρήσουν το νερό σε ιδιώτες.
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ.
            Η λογική των ιδιωτών είναι πως το νερό το πόσιμο πρέπει να είναι ακριβό, ενώ το μη πόσιμο να είναι αυτό που κυρίως θα παρέχεται!
            Τεμαχίζουν και ξεπουλούν τη ΔΕΗ.
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ  ΉΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.
            ΦΑΝΕΡΑ πια κλείνουν και το μάτι στη Χρυσή Αυγή.
            Τέλος, για να μην μας δουλεύουν τα λαμόγια, οι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Σκανδαλίδης, Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Χρυσοχοΐδης, Γερουλάνος, Ραγκούσης, Καστανίδης, Μπεγλίτης, Ρέππας, Κουτρουμάνης και φυσικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας είχαν με τον νόμο 4002/2011 (άρθρο 66) υπογράψει για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η μόνη διέξοδος του λαού μας είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και οι λειτουργικές καταλήψεις.           
Ρωτήστε πως γίνονται. Οργανώστε τις και Οργανωθείτε.
           
Θήρα, 16/06/2013
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου