Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΕΠΑΜ Θήρας: Παρουσιάζουμε το ευρωψηφοδέλτιο μας και τις προτάσεις μας, Παρασκευή 02/05/2014, στις 20:00, καφέ Classico στη Μεσσαριά

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή το πρωί, στις 11:30, ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη
στο τοπικό ραδιόφωνο Σαντορίνης Top Melody, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Πράσσο.
Μπορείτε να τον ακούσετε εδώ http://topmelody.listen2myradio.com/ ή εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=479
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) κατεβαίνει στις εκλογές για να αποτυπώσει τη δυναμική μιας άλλης Ελλάδας. Όχι της Ελλάδας της μιζέριας, της υποτέλειας, της κακομοιριάς, της αποβλάκωσης και της δουλοπρέπειας. Κατεβαίνει για να δείξει ότι υπάρχουν σκεπτόμενοι Έλληνες που δεν το βάζουν κάτω.
Σε μια ανοιχτή εκδήλωση, την Παρασκευή  02 Μαΐου στις 20:00 το απόγευμα, στο καφέ Classico (στον δρόμο για το αεροδρόμιο) στη Μεσσαριά, τα μέλη του πυρήνα Θήρας θα παρουσιάσουμε το ευρωψηφοδέλτιο και τις προτάσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ).
Θα δείξουμε βίντεο από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Μετώπου καθώς και από καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων που μας στηρίζουν όπως ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο ηθοποιός-τραγουδοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης, ο τραγουδοποιός Βασίλης Λέκκας και ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Νίκος Ιγγλέσης .
Θα συζητήσουμε για όλους και για όλα. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Μιλήστε με συγγενείς, με φίλους, με γνωστούς. Είναι όλοι καλεσμένοι.
«Στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα»
(Δ. Καζάκης)

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Θήρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου