Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έρχεται το «αφεντικό»! Μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες,

Το Ε.Πα.Μ. θεωρεί Πατριωτικό καθήκον του, να μη σκύψει το κεφάλι και να μην ενδώσει στον φόβο της απαγόρευσης, την στιγμή που οι οσφυοκάμπτες του δωσιλογισμού θα δίνουν για μια ακόμη φορά όρκους υποτέλειας, για λίγα δανεικά ψίχουλα, στην θρασύτατη παρουσία της Μέρκελ, σε μια θρηνούσα και οδηγούμενη στο σταυρό Ελλάδα.

Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά από την ιστορία και τις παραδόσεις μας ότι η υπέρτατη αξία του αγώνα για λευτεριά, μας ενώνει και μας ατσαλώνει απέναντι σε χρυσοφόρους Μήδες και σε σιδερόφρακτες Ναζιστικές ορδές.

Το Ε.Πα.Μ. καλεί όλους τους Έλληνες, να διαδηλώσουν μαζί, απέναντι στο σύμβολο της νέας φασιστικής κατοχής, που εκπροσωπώντας τους υπερεθνικούς εξουσιαστές, παρουσιάζεται στην χωρά μας μηδενίζοντας την εθνική μας αξιοπρέπεια, θεωρώντας μας πολίτες β’ κατηγορίας, ανίκανους να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι της.

Την Παρασκευή 11/04/2014 στις 5 μ.μ., να είμαστε όλοι στην Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο) με πανό, σημαίες, σφυρίχτρες, σήματα, ντουντούκες, αλλά το πιο σημαντικό, με την Ελεύθερη Ελληνική ψύχη μας, να στείλουμε το μήνυμα στην «κυρία» και τα δωσιλογικά γιουσουφάκια της, ότι είμαστε ο ίδιος λαός που μόνος του τους έδιωξε, όταν όλοι οι άλλοι λαοί περίμεναν τις υπερδυνάμεις εκείνης της εποχής να τους απελευθερώσουν.

Οι σύνδεσμοι του Ο.Γ. και οι συντονιστές να επικοινωνήσουν με τα μέλη των πυρήνων της Αττικής δίνοντας τους οδηγίες.

 

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.)
Το Οργανωτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου